MANİSA / GÖRDES - Gördes Anadolu Lisesi

Filiz EFE İNCİ - Müdür V.

1985 yılı Manisa ilçesi Turgutlu´da doğdum. Eğitim öğretim hayatıma ilk iki yıl Akpınar  İlkokulu´nda sonraki 3 yıl Beşeylül İlkokulu´nda başladım. Sırasıyla ortaokul Gördes Anadolu Lisesi  ve Savaştepe Anadolu Öğretmenl Lisesi´ni bitirdim. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmeni Lisans Programından 2007 yılında mezun oldum

Meslek hayatıma 2008  yılında Bitlis Güroymak  ilçesinde Mehmet Akif İlköğretim okulunda başladım. Sırası ile Ahlat Abdurrahman Gazi İlköğretim Okulu,Kocaeli Kandıra Akçakoco İlkokulu,Gördes İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Gördes İbn-i Sİna Mesleki ve Teknik Anadolu Lises´inde görev yaptım. 31.10.2023 tarihinde  Gördes Anadolu Lisesine  Müdür Başyardımcılığına atandım.20.11.2023 tarihinden itibaren Gördes Anadolu lisesinde Müdür vekilliği yapmaktayım.