MANİSA / GÖRDES - Gördes Anadolu Lisesi

Mezun Öğrenci Buluşması Gerçekleştir

Mezun öğrenci buluşmalasıyla okulumuz şenlendi :)

Mezun öğrencilerimiz Gülay KÖYLÜCE ve Ayşe ÇETİNKAYA okulumuzu ziyaret ederek 12. sınıf öğrencilerimizle buluştular. Gerçekleştirilen seminer çalışmasında  mezun öğrencilerimizin sınav senelerindeki akademik çalışmaları, sınavın üzerilerindeki duygusal etki hakkında önemli bilgilendirmede bulunuldu. Ankara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi öğrencimiz Ayşe ÇETİNKAYA'ya ve Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Hekimliği öğrencisi öğrencimiz Gülay KÖYLÜCE'ye akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği seminer çalışmasından notlar:

1) Başarılı olmak sadece planlı, düzenli ve kararlı bir çalışma ile mümkün.

2) Telefonu ya da sosyal medyayı hayatlarımızdan çıkarmadık fakat her gün önce ders çalışma planı doğrultusunda yapmamız gereken çalışmaları yaptık. Akıllı telefonun sorumluluklarımızın önüne geçmesine izin vermedik. Akıllı telefonun esiri olarak sınavın galibi olunmaz.

3) Çok defa kendimizi kötü hissettiğimiz zamanlar oldu, başarısız olacağımızı düşündük. Ama hiçbir zaman çalışma düzenimizi azimli bir şekilde ilerletmekten vazgeçmedik.

4) Sınav hedefle kazanılır. Gerçek hedef sizin her anınızda aklınızdan çıkmayan, kalbinizde pır pır dolaşan, gece onla uyuyup sabah onla uyandığınız hedeftir. Hedefleriniz için fedakarlık yapın.

5) Mutlu olun ve kendinize inanın.

19-09-202319-09-202319-09-202319-09-202319-09-2023

Yayın: 19.09.2023 - Güncelleme: 19.09.2023 09:46 - Görüntülenme: 291